Spicy kål med kyllingekødboller
30 min
•
De små saftige kyllingekødboller bliver serveret sammen med nudler, kinakål og en dejlig spicy fløde med smag fra det asiatiske køkken. Kinakål har ikke det bedste ry, men smager faktisk dejligt, med en lidt nøddeagtig fin smag, når den bliver varm.
Ingredienser
Kyllingekødboller
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
Spicy kål
250 g
Tørrede fuldkornsnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
2
Limefrugter
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
600 g
Strimlet kinakål
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
Pynt
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
---|
Sådan gør du
Kyllingekødboller
Spicy kål
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7994 kJ / 1911 kcal
Næringsindhold pr. 100g
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 29,5 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 11,7 g |
Fedt: | 20,1 % | 2,1 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt en ingefær med ske.