Speltkerner med svampe smager dejligt sammen med stegt kylling, and eller vildt. Server fx som vegetarret med lidt grønne bønner og brød til.
6971 kJ / 1666 kcal
558 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 13,4 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 32,4 % | 10,6 g |
Fedt: | 54,2 % | 8,2 g |
2 dl
Parboiled spelt (ca. dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vildtbouillon eller kantarelbouillon
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 liter
Blandede svampe i grove stykker
|
|
1
Grofthakket løg
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
125 g
Rensede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Salatost
|
|
½ dl
Ristede, hakkede hasselnøddekerner (ca. dl)
|