Spaghetti med bacon og asparges
35 min
•
Spaghetti carbonara er de fleste vilde med....meeen den er heavy til hverdag. Vi har ladet os inspirere, og lavet en lettere version med skønne grønne grøntsager.
Ingredienser
250 g
Lufttørret bacon - skåret i tern
|
---|
2¼ liter
Vand
|
|
---|---|
2¼ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
250 g
Frosne ærter
|
|
250 g
Grønne asparges i mundrette bidder
|
3
Æg
|
|
---|---|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
|
Groftkværnet peber
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8880 kJ / 2122 kcal
Næringsindhold pr. 100g
221 kJ / 53 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26,8 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 42,6 % | 5,5 g |
Fedt: | 30,6 % | 1,8 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.