10345 kJ / 2473 kcal
497 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 25,7 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 50,5 % | 14,8 g |
Fedt: | 23,8 % | 3,2 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Jordbær i skiver
|
|
1
Agurk i tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
4
Grove burgerboller (ca. 350 g)
|
|
---|---|
50 g
Rensede blade af hovedsalat
|
½ kg
Kogte små nye kartofler
|
|
---|---|
10 g
Smør
|