Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan bage pestobrødene med alle salgs pesto. Prøv dem også med rød pesto eller fx hjemmelavet ramsløgspesto om foråret.
15089 kJ / 3606 kcal
1184 kJ / 283 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 10,8 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 32,4 g |
Fedt: | 42,7 % | 13,7 g |
25 g
Gær
|
|
---|---|
3½ dl
Vand (lillefingervarmt)
|
|
550 g
Hvedemel
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Groft salt
|
1½ dl
Persillepesto eller anden grøn pesto
|
|
---|---|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Æg til pensling
|
---|