Smørstegte hyldeblomstskærme i pandekagedej
45 min
•
Er du vild med hyldeblomst skal du prøve disse pandekager. De er fyldt med smag af hyldeblomst og dejlig sommer.
Ingredienser
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
1
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 dl
Mælk
|
|
2
Æg
|
|
15 g
Smør - smeltet
|
Stegte hyldeblomstskærme
20
Hyldeblomstskærme
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
Tilbehør
1 spsk
Flormelis
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde - pisket til let flødeskum
|
Sådan gør du
Stegte hyldeblomstskærme
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9190 kJ / 2196 kcal
Næringsindhold pr. 100g
926 kJ / 221 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 8 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 28,1 % | 15,3 g |
Fedt: | 63,9 % | 16 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.