Server de smørstegte grøntsager som en selvstændig middagsret sammen med løse ris, eller som tilbehør til kød- og fiskeretter.
1631 kJ / 390 kcal
211 kJ / 50 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 15 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 5,4 g |
Fedt: | 41,2 % | 2,4 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
200 g
Spidskål
|
|
---|---|
200 g
Broccoli
|
|
200 g
Løg, fx rødløg og forårsløg
|
|
150 g
Gulerødder
|
|
20 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|