Smørrebrød med flæskesteg
25 min
•
&format=webp)
Det klassiske smørrebrød med flæskesteg - næsten som vi kender det. Smørrebrød er en dansk specialitet, og det er ikke uden grund, vi er så glade for det. Smørrebrød kan varieres efter individuelle smagsløg - uden det er det store besvær.
Ingredienser
1
Lille agurk
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Hvidvinseddike
|
|
3 spsk
Sukker
|
|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
1
Æble i tynde skiver
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
2 spsk
Grofthakkede tranebær
|
|
½ liter
Fintstrimlet, rød spidskål
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
4 skiver
Rugbrød
|
|
4 skiver
Flæskesteg (ca. 300 g)
|
Pynt
Blomsterkarse (tallerkensmækkere)
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7411 kJ / 1771 kcal
Næringsindhold pr. 100g
585 kJ / 140 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 17,6 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 42,1 % | 14,5 g |
Fedt: | 40,3 % | 6,4 g |
