Smashed rosenkål
20 min
•
Skeptisk overfor rosenkål? - så prøv disse lækre knuste rosenkål med ost og krydderier. Så kan du få alle - selv dine børn - til at spise rosenkål. Server dem præsic som de er, evt. med en god cremefraichedressing til. Smashed rosenkål er også skønne som det grønne tilbehør til din aftensmad - og oplagte at lave i en airfryer.
Se den {klassiske} versionIngredienser
|
400 g
Rosenkål
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør eller olie
|
|
|
2 tsk
Hvidløgspulver
|
|
|
2 tsk
Paprika, evt. røget eller stærk
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
Flagesalt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan lave smashed rosenkål i airfryer - de skal have ca. 8 min. ved 200°.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,6 g |
| Protein: | 5,7 g |
| Fedt: | 7,7 g |
| Kulhydrat: | 5,3 g |