Ca. 20 min. ved 200°.
Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.
8742 kJ / 2089 kcal
1159 kJ / 277 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 4,3 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 34,6 % | 23,6 g |
Fedt: | 60 % | 18,8 g |
Alkohol: | 1,1 % |
1 dl
Vand
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
5 spsk
Hvedemel
|
|
2
Æg evt. pasteuriserede (ca. 1 dl)
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
---|---|
½ dl
Vand
|
|
1½ tsk
Ufarvet lagereddike
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 tsk
Sukker
|
|
1 spsk
Whiskylikør, fx drambu
|
Citronmelisseblade
|
---|