Ca. 2½ time ved 150° - traditionel ovn.
Lav marinaden dagen før og hæld 1 dl af den i en frysepose. Kom kyllingekødet heri og vend godt rundt, så marinaden fordeler sig på kødet. Læg kødet med marinaden i køleskabet indtil tilberedningen dagen efter.
Erstat røget paprika med delikatessepaprika, hvis du ønsker en marinade uden røgsmag.
12083 kJ / 2888 kcal
539 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,7 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 38,5 % | 12,2 g |
Fedt: | 32,8 % | 4,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1½ dl
Tomatketchup
|
|
---|---|
½ dl
Rapsolie
|
|
3 spsk
Hvidvinseddike
|
|
3 spsk
Hoisinsauce
|
|
1 spsk
Mild paprika
|
|
1 spsk
Røget paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
---|
250 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
---|---|
2
Groftrevne gulerødder (ca. 150 g)
|
|
1
Mangofrugt i små tern (ca. 200 g)
|
12
Små burgerboller - sliders (ca. 300 g)
|
|
---|---|
12 blade
Hjertesalat
|
|
450 g
Hytteost
|