Skinkeschnitzler med paprikasauce
45 min
•
&format=webp)
Lækre skinkeschnitzler med paprikasauce. Server fx med dampet broccoli og kogte ris.
Ingredienser
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Mild paprika
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
Paprikasauce
1½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
½ tsk
Mild paprika
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
600 g
Broccoli
|
|
---|---|
3 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
Sådan gør du
Skinkeschnitzler
Paprikasauce
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10774 kJ / 2575 kcal
Næringsindhold pr. 100g
684 kJ / 163 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 20,5 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 37,7 % | 15,2 g |
Fedt: | 41,8 % | 7,7 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
