Skinkeschnitzler med æble-sennepssauce
45 min
•
Grønkål, æble, kapers, fraiche og citron er alle ingredienser der smager rigtig godt sammen med grisekødet.
Ingredienser
Grønkålsris
5 dl
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
250 g
Skyllede grønkålsblade
|
Æble-sennepssauce
1½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
4 dl
Fraiche
|
|
15 g
Smør
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
50 g
Kapers - uden lage
|
Skinkeschnitzler
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Grønkålsris
Æble-sennepssauce
Skinkeschnitzler
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12262 kJ / 2931 kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 20,6 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 13,3 g |
Fedt: | 31,5 % | 4 g |