Skinke med rygeostsalat
30 min
•
Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.
Ingredienser
Rygeostsalat
75 g
Rygeost
|
|
---|---|
1 spsk
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
5
Rensede radiser
|
|
50 g
Agurk
|
|
1
Skrællet gulerod
|
|
2 spsk
Klippet purløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
8 skiver
Pumpernikkel - runde
|
|
---|---|
½ liter
Salat, fx frillice i mindre stykker
|
|
8 skiver
Kogt, røget skinke
|
Pynt
Friskkværnet peber
|
|
---|---|
Klippet purløg
|
Sådan gør du
Rygeostsalat
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2548 kJ / 609 kcal
Næringsindhold pr. 100g
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 28,8 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 25,7 % | 6 g |
Fedt: | 45,5 % | 4,9 g |