Du kan give sildesalaten et mere "voksent" udtryk ved at supplere med hakket rødløg og/eller bladselleri. Er du glad for kryddersild, så prøv at bruge den i stedet for den marinerede sild.
6191 kJ / 1480 kcal
591 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 12,5 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 33,7 % | 11,7 g |
Fedt: | 53,8 % | 8,6 g |
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Sød fransk sennep
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4
Marinerede sild (ca. 300 g)
|
|
---|---|
100 g
Syltede rødbeder
|
|
3
Æbler, fx coxorange (ca. 375 g)
|
Brøndkarse
|
---|
Groft rugbrød og evt. smør
|
---|