Du kan også bruge rester af fx en oksesteg på samme måde til shawarma kødet.
11579 kJ / 2767 kcal
585 kJ / 140 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,7 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 18,1 g |
Fedt: | 25,6 % | 4,1 g |
400 g
Rester af lammesteg uden ben, fx fra lammekølle, hals eller bov
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Garam masala
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Sambal oelek
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
150 g
Rødkål
|
|
---|---|
4
Modne tomater i små stykker (ca. 200 g)
|
|
½
Agurk i tern (ca. 200 g)
|
|
1
Lille rødløg i tynde skiver
|
|
1 bundt
Grofthakket bredbladet persille
|
8
Lune fladbrød
|
---|