Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn er en velsmagende opskrift som egner sig fantastisk til fest. Glæd dig til at nyde denne lækre ret.
Ingredienser
Saltdej
300 g
Fint salt
|
|
---|---|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
2 dl
Vand
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
Oksemørbrad i dej
25 g
Smør
|
|
---|---|
750 g
Afpudset oksemørbrad
|
|
1 tsk
Tørret rosmarin
|
|
1 dl
Hakket persille
|
|
Friskkværnet peber
|
Kartofler i ovn
750 g
Kartofler
|
|
---|---|
½
Grofthakket porre (ca. 50 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Smør
|
300 g
Grøn salat
|
---|
Indkluderet i opskriften
Sådan gør du
Saltdej
Oksemørbrad i dej
Kartofler i ovn
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11163 kJ / 2668 kcal
Næringsindhold pr. 100g
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 28,1 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 23,2 % | 6,5 g |
Fedt: | 48,7 % | 6,3 g |