8808 kJ / 2105 kcal
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 33,1 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 10,8 g |
Fedt: | 19,7 % | 2,1 g |
4
Kalveschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8 skiver
Serrano skinke (ca. 100 g)
|
|
12
Salvieblade
|
1½ bundt
Forårsløg i 1 cm stykker (ca. 150 g)
|
|
---|---|
6
Kartofler i både (ca. 500 g)
|
|
4
Gule beder i både (ca. 250 g)
|
|
200 g
Champignoner i kvarte
|
|
1
Rødløg i både (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
50 g
Revet tex mex ost
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Finthakkede basilikumblade
|
|
½ spsk
Hyldeblomsteddike
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Groft flute
|
---|