I stedet for kvark kan man bruge Arla Karolines Køkken® cremefraiche 18%.
8716 kJ / 2083 kcal
213 kJ / 51 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 30,5 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 6,4 g |
Fedt: | 18,3 % | 1,1 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
2
Svinemørbrader (ca. 450 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Sukker
|
300 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Dijonnaise
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
5
Små hele rødbeder (ca. 650 g)
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
50 g
Kapersbær - i hele og halve
|
1 liter
Vand
|
---|
Kapersbær
|
---|
1 kg
Kartofler - skrællede og stegt i ovnen
|
---|