Du kan servere salaten som tilbehør, så er der til 6-8 personer.
12691 kJ / 3033 kcal
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 15,8 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 15,4 g |
Fedt: | 41,3 % | 6,8 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
125 g
Tørrede kikærter
|
|
---|---|
75 g
Tørrede sorte kikærter
|
50 g
Tørrede belugalinser
|
---|
½ dl
Olivenolie
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber (efter temperament)
|
|
Røget paprika
|
1
Fintstrimlet savojkål
|
|
---|---|
2
Pillede appelsiner i tern
|
|
2
Avocadoer i grove tern
|
|
50 g
Fintsnittet rødløg
|
|
1 dl
Tørrede tranebær
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
Lidt havsalt
|
|
Friskkværnet peber (efter temperament)
|
240 g
Groft italiensk brød
|
---|