Grilning af brødene kan evt. udelades. I stedet for selv at støde krydderierene i en morter, kan du bruge samme mængde stødte krydderier på din kebab.
12696 kJ / 3034 kcal
640 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 23,5 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 17,2 g |
Fedt: | 30,8 % | 5,3 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
3 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
3
Rødløg i tynde strimler (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
4 spsk
Hakkede mynteblade
|
3 tsk
Hel spidskommen
|
|
---|---|
1½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
500 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
6
Fladbrød
|
|
---|---|
1
Hjertesalat delt i blade (ca. 125 g)
|
|
300 g
Cocktailtomater i både
|