Rouladen kan med fordel laves dagen før - den er lettere at skære hvis den har sat sig i køleskabet.
22045 kJ / 5269 kcal
1390 kJ / 332 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 5,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 48,8 % | 39,9 g |
Fedt: | 46,1 % | 17,3 g |
1
Vaniljestang
|
|
---|---|
4 dl
Piskefløde
|
|
250 g
Hvid chokolade
|
5
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker
|
|
50 g
Hvedemel
|
|
4 spsk
Kakaopulver
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 nip fint salt
|
1 spsk
Sukker
|
---|
400 g
Solbærmarmelade eller rabarbermarmelade af god kvalitet
|
|
---|---|
50 g
Sukker
|
|
2 tsk
Solbærstøv eller hindbærstøv
|
Spiselige blomster, fx hornvioler, syren eller skovsyre
|
---|