Ca. 10 min. ved 200° - tradionel ovn.
Skal det gå ekstra hurtigt, kan den hjemmelavede marmelade erstattes af 3 dl færdigkøbt marmelade (ca. 350 g).
Syltesukker er sukker, der indeholder pektin, som får marmeladen til at gelere. Bruger du almindeligt sukker, skal pektin (geleringspulver, fx melatin) tilsættes marmeladen.
12090 kJ / 2890 kcal
1094 kJ / 262 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 3,9 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 51 % | 32,8 g |
Fedt: | 45,1 % | 13,3 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
250 g
Frosne hindbær
|
|
---|---|
150 g
Syltesukker
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Vand
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
50 g
Kartoffelmel (ca. ¾ dl)
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
1 spsk
Sukker
|
---|
2½ dl
Piskefløde - pisket til skum
|
---|