I stedet for pastinak kan du bruge persillerødder, gulerødder eller knoldselleri.
15931 kJ / 3808 kcal
349 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 35,2 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 19,4 % | 4 g |
Fedt: | 45,4 % | 4,3 g |
1½ kg
Kalvehaler i mindre stykker
|
|
---|---|
½ spsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
|
3
Løg i både
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
3
Rosmarinkviste
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ liter
Rødvin, fx merlot
|
1 liter
Vand
|
|
---|---|
500 g
Kartofler i mindre stykker
|
|
500 g
Pastinakker i mindre stykker
|
|
1 dl
Mælk
|
|
½ dl
Hakket persille
|
|
½ spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|