Rødtungeroulade med laks og fine urter
45 min
•
&format=webp)
En meget elegant forret som dine gæster vil elske. Især velegnet som en rigtig dameforret.
Ingredienser
Souffléfars
100 g
Laksefilet uden skind (ca. g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Æggehvide (ca. spsk)
|
|
2 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
3
Hele rødtungefileter (ca. 250 g)
|
---|
Safransauce med fine urter
2 dl
Hvidvin
|
|
---|---|
¼ tsk
Safran (ca. tsk)
|
|
4½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1
Porre i tynde strimler (ca. 100 g)
|
|
1
Gulerod i tynde strimler (ca. 100 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Pynt
Plukkede friske krydderurter, fx dild, kørvel og brøndkarse
|
|
---|---|
Olivenolie
|
|
Friskpresset citronsaft
|
Tilbehør
180 g
Ristet brød
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 150° - traditionel ovn.
Souffléfars
Safransauce med fine urter
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5379 kJ / 1286 kcal
Næringsindhold pr. 100g
407 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 24,9 % | 6 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 9,7 g |
Fedt: | 34,4 % | 3,8 g |
