Ca. 35 min. ved 225° - traditionel ovn.
Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
8833 kJ / 2111 kcal
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 24,9 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 53 % | 11,1 g |
Fedt: | 22,1 % | 2,1 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
600 g
Skrubbede kartofler i meget tynde skiver
|
|
---|---|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
600 g
Skrællede rødbeder i meget tynde skiver
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
500 g
Renset torskefilet - delt i 8 stykker
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2
Røde æbler i små tern (ca. 200 g)
|
|
100 g
Tørrede figner i små tern
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Blade af bredbladet persille
|
---|