Du kan også bage de 16 dumplings, ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.
6411 kJ / 1532 kcal
232 kJ / 55 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 12,2 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 54,1 % | 7,4 g |
Fedt: | 33,7 % | 2,1 g |
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
150 g
Skrællede søde kartofler i små tern
|
|
75 g
Finthakket rødkål
|
|
4
Små knuste fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
2 spsk
Finthakkede soltørrede tomater
|
75 g
Skrællede rødbeder i store tern
|
|
---|---|
15 g
Smør - smeltet
|
|
1½ spsk
Vand
|
|
1
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 4 dl)
|
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Olivenolie
|
|
---|---|
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
Bredbladet persille
|