Kan du godt lide spicy mad, så kan du vælge at komme chiliflager i rødbedeburgeren - og/eller lægge frisk eller syltet chili mellem lagene.
Du kan forme og stege "rødbedefarsen" som frikadeller i stedet for bøffer. Prøv også at bruge rødbedebøfferne som en "vegetarisk pariserbøf". Steg rødbedebøfferne på et stykke brød, pynt med kapers, rødløg, revet peberrod og et spejlæg.
11936 kJ / 2853 kcal
824 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 14,9 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 20,9 g |
Fedt: | 41,9 % | 9,3 g |
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
300 g
Groftrevne rødbeder
|
|
150 g
Finvalsede havregryn (ca. 3¼ dl)
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
2
Æg
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Fintklippet purløg (eller anden krydderurt)
|
|
½ tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
6
Burgerboller
|
---|
Babysalatblade, fintsnittet rød spidskål og tomater i skiver
|
---|