Rissalat med mynte til sennepsschnitzler
30 min
•
Skøn ret med ris og svinekød som kan varieres efter årstid.
Ingredienser
Rissalat
4½ dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Basmatiris
|
Sennepsschnitzler
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
½
Skrællet kinaradise i små tynde både (ca. 250 g)
|
|
---|---|
200 g
Radiser i tynde både
|
|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
1 bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
1
Mangofrugt i grove tern (ca. 200 g)
|
|
2 spsk
Fintstrimlede mynteblade
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Dressing
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Rissalat
Sennepsschnitzler
Dressing
I stedet for kinaradise og mango kan du bruge jordskokker og æble.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9391 kJ / 2245 kcal
Næringsindhold pr. 100g
431 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 25,5 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 12,1 g |
Fedt: | 27 % | 3,1 g |
Relateret video
Sådan skærer man en mango.