Du kan skifte ramsløgene ud med 2 små knuste fed hvidløg og ½ dl ekstra purløg.
10307 kJ / 2463 kcal
496 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 25 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 48 % | 14 g |
Fedt: | 27 % | 3,6 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
5 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Gulerødder i stave (ca. 300 g)
|
|
4
Rødløg i tykke både (ca. 300 g)
|
|
200 g
Salatost
|
|
½ dl
Strimlede blade af ramsløg
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
Purløg
|
---|