9442 kJ / 2257 kcal
457 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 27,7 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 11,6 g |
Fedt: | 29,1 % | 3,6 g |
20 g
Smør
|
|
---|---|
10
Finthakkede skalotteløg (ca. 275 g)
|
|
3 dl
Risottoris (ca. 240 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
400 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
300 g
Optøede frosne ærter
|
|
25 g
Tørrede tranebær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille i små kviste
|
---|