Det er en svensk tradition at servere risengrød med mælk. Grøden kan selvfølgelig serveres uden - eller med nisseøl eller saft i stedet.
5103 kJ / 1220 kcal
333 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 15,6 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 80,7 % | 15,8 g |
Fedt: | 3,7 % | 0,3 g |
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du laver en traditionel lækker og cremet risengrød – uden at det brænder på.
3 dl
Vand
|
|
---|---|
180 g
Grødris (ca. 3 dl)
|
|
1 liter
Mælk
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4 spsk
Rørsukker
|
|
---|---|
2 tsk
Stødt kanel
|