Rimmet laks med fennikel- og dildfrø
23 timer 59 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Rimning er den svenske betegnelse for saltning. Fisken bliver meget lækker - på en gang rå og alligevel mør, saftig og fast i kødet.
Ingredienser
600 g
Skind- og benfri laksefilet - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer
|
|
---|---|
1½ tsk
Fennikelfrø
|
|
¼ tsk
Dildfrø
|
|
4
Sorte peberkorn
|
|
2 spsk
Rørsukker
|
|
1 spsk
Groft salt
|
Brøndkarsedressing
2½ dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Mælk
|
|
1 tsk
Brun farin
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Grofthakket brøndkarse
|
3 dl
Rensede ærteskud
|
|
---|---|
100 g
Kaviar
|
Tilbehør
150 g
Ristet italiensk flute
|
---|
Sådan gør du
Brøndkarsedressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9918 kJ / 2370 kcal
Næringsindhold pr. 100g
774 kJ / 185 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 30,5 % | 13,9 g |
Kulhydrat: | 23,1 % | 10,5 g |
Fedt: | 46,4 % | 9,7 g |