Hvis du ønsker at undgå konserveringsmiddel, så er det en god ide at fryse den nylavede saft ned i mindre portioner. Fx isterningeposer, bakker - eller andre små beholdere.
Drik ribssaften fortyndet med vand - eller danskvand. Prøv at blande den mousserende vin eller i cocktails - det smager skønt og giver en flot farve.
4352 kJ / 1040 kcal
363 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 2 % | 0,4 g |
Kulhydrat: | 92,2 % | 19,7 g |
Fedt: | 5,8 % | 0,6 g |
400 g
Skyllede, modne ribs - gerne med stilke
|
|
---|---|
6 dl
Vand
|
|
200 g
Sukker
|
|
Evt. atamon til at skylle flasker med
|