Mangosalsa, whiskysauce og kartoffelbåde er også glimrende tilbehør til kylling og svinekoteletter.
15465 kJ / 3696 kcal
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 21,8 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 10,3 g |
Fedt: | 42,5 % | 5,7 g |
Alkohol: | 0,5 % |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
1
Moden avocado (ca. 250 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Skrællet moden mangofrugt i små stykker (ca. 200 g)
|
|
250 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Ribeye-steaks, marmoreret oksefilet (ca. 800 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ liter
Whiskysauce
|
---|
Frisk basilikum
|
---|
1 kg
Stegte kartoffelbåde
|
---|