Remouladesauce
10 min
•
Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch. Server remouladesaucen til fiskefrikadeller, fiskefileter eller stegt torsk.
Ingredienser
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 dl
Finthakket piccalilly
|
|
2 spsk
Mayonnaise
|
|
2 spsk
Æbler i meget små tern
|
|
2 spsk
Finthakket persille
|
Sådan gør du
Remouladesaucen kan også tilsættes finthakkede rødløg og finthakket bladselleri. Har du ikke piccalilly ( finthakket sennepspickles) kan du erstatte med remoulade og finthakkede syltede grøntsager, fx pickles.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2183 kJ / 522 kcal
Næringsindhold pr. 100g
866 kJ / 207 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 5,1 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 7,2 % | 3,7 g |
Fedt: | 87,7 % | 20,6 g |