Remouladesauce

10 min
Remouladesauce

Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch. Server remouladesaucen til fiskefrikadeller, fiskefileter eller stegt torsk.

Ingredienser

2 dl Creme fraiche
2 dl Finthakket piccalilly
2 spsk Mayonnaise
2 spsk Æbler i meget små tern
2 spsk Finthakket persille

Sådan gør du

  • Rør cremefraiche sammen med resten af ingredienserne.
  • Smag til og tilsæt evt. en anelse salt og/eller sukker.
  • Server remouladesauce til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.

Remouladesaucen kan også tilsættes finthakkede rødløg og finthakket bladselleri. Har du ikke piccalilly ( finthakket sennepspickles) kan du erstatte med remoulade og finthakkede syltede grøntsager, fx pickles.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2183 kJ / 522 kcal

Næringsindhold pr. 100g

866 kJ / 207 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 5,1 % 2,6 g
Kulhydrat: 7,2 % 3,7 g
Fedt: 87,7 % 20,6 g
https://www.arla.dk/opskrifter/remouladesauce/