Rejesalat som streetfood
30 min
•
Server din rejesalat på helt ny måde... Knasende sprød og frisk, pakket ind i dejligt lunt brød.
Ingredienser
Rejesalat
2½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
300 g
Store, pillede og kogte rejer
|
|
1
Æble i fine tern, fx royal gala (ca. 150 g)
|
|
1 bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
1½ dl
Frisk koriander
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Syltede rødløg
½ dl
Hvidvinseddike
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde både (ca. 75 g)
|
6
Fuldkornspølsebrød - lunede (ca. 300 g)
|
---|
100 g
Mangofrugt i fine tern - gerne umoden
|
---|
Sådan gør du
Rejesalat
Syltede rødløg
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6537 kJ / 1562 kcal
Næringsindhold pr. 100g
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 24,2 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 15 g |
Fedt: | 23,1 % | 3 g |
Relateret video
Sådan skærer du en mango.