Ravioli med tomatsauce, spinat og svampe

Ravioli med tomatsauce, spinat og svampe

30 min
Ravioli med tomatsauce, spinat og svampe er dejlig aftensmad, en dag det skal gå lidt hurtigt. Ravioli er en velsmagende ret kendt fra det italienske landkøkken, her bruger vi dog færdiglavet ravioli.
Se den {klassiske} version
https://www.arla.dk/opskrifter/ravioli-med-tomatsauce-pa-bund-af-spinat/

Sådan gør du

  • Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en pande.
  • Svits løg, hvidløg og svampe i ca. 5 min. Tilsæt salt og peber.
  • Hæld imens tomaterne i en lille gryde sammen med buillonpulver og ost (gem ca. ¼ til pynt) - og bring den i kog under omrøring.
  • Kog ravioli efter anvisning på emballagen og hæld dem til afdrypning i en sigte. Kom de varme raviolier tilbage i gryden og vend dem med spinatbladene til de falder lidt sammen.
  • Kom raviolien i et stort fad og fordel tomatsauce og svampeblandingen herpå.
  • Pynt med friskrevet parmesan og server.

Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.

Energiindhold for hele retten:

11127 kJ / 2659 kcal

Næringsindhold pr. 100g

656 kJ / 157 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 20,4 % 7,9 g
Kulhydrat: 49,9 % 19,3 g
Fedt: 29,7 % 5,3 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Svampeblanding
10 g Smør
2 Små finthakkede løg (ca. 100 g)
2 Små finthakkede fed hvidløg
250 g Svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Tomatsauce
1 dåse Hakkede tomater med hvidløg
1 spsk Grøntsagsbouillon-pulver eller -fond
75 g Revet lagret cheddarost
Ravioli
500 g Raviolier med ost
100 g Skyllede babyspinatblade
Tilbehør
4 skiver Groft brød (ca. 240 g)