Ravioli med grønt og rejer

20 min
Ravioli med grønt og rejer

Til den travle hverdag, hvor det gerne må være super let og nemt at komme om ved. Her får du et skønt og grønt måltid og et lille input fra havet.

Ingredienser

2 liter Vand
2 tsk Groft salt
500 g Raviolier med ost
400 g Broccoli i små buketter
1 Grøn squash i små tern (ca. 300 g)
140 g Revet mozzarellaost
250 g Rejer
1 dl Finthakket frisk dild
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
1 spsk Friskpresset citronsaft
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Pynt

Dildkviste

Sådan gør du

  • Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Kog raviolien, uden låg, i ca. 3 min. Tilsæt broccoli og squash og lad det koge med, stadig uden låg, de sidste 2 min.
  • Hæld pasta og grøntsager til afdrypning i et dørslag og kom det i en stor skål. Tilsæt ost, rejer, dild, citronskal og -saft og salt. Vend det godt sammen og kom det i en serveringsskål, drys med peber og pynt med dild. Server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8891 kJ / 2125 kcal

Næringsindhold pr. 100g

245 kJ / 59 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 33,7 % 4,9 g
Kulhydrat: 37,4 % 5,4 g
Fedt: 28,9 % 1,9 g
https://www.arla.dk/opskrifter/ravioli-med-gront-og-rejer/