Variér fyldet i ramen med fx pak choi, spinat, gulerodsstrimler eller forskellige svampe som fx shiitake eller enoki svampe. Du kan også tilføje stykker af tang og toppe med masser af sesamfrø og/eller frisk chili.
Du kan bruge de klassiske ramen nudler (lavet på hvedemel). De er neutrale i smagen og er virkelig gode til at suge smag til sig. Du kan også bruge sobanudler som oftest er lavet på boghvedemel, hvilket har en lidt nøddeagtig smag.
9619 kJ / 2299 kcal
357 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 24,4 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 33,7 % | 7,1 g |
Fedt: | 41,9 % | 4 g |
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
20 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Champignoner
|
|
3
Forårsløg
|
|
4
Fintsnittede fed hvidløg
|
|
1½ liter
Oksebouillon
|
|
2 spsk
Fint revet frisk ingefær
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
2 spsk
Sesamolie
|
|
1 spsk
Mørk miso
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Flanksteak
|
|
1 tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Tørrede ægnudler
|
|
---|---|
2 dl
Bønnespirer
|
|
2
Blødkogte æg
|
|
4 spsk
Ristede løg
|
|
Frisk koriander
|