Ca. 25 min. ved 175° - varmluft.
I stedet for mandler kan du bruge tilsvarende mængde revet marcipan. I stedet for rabarber kan du bruge bær, friske eller frosne. Appelsinskal kan erstattes af citronskal. Fx smager kombinationen blåbær og citronskal rigtig dejligt.
22269 kJ / 5322 kcal
1461 kJ / 349 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 6,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 34,6 g |
Fedt: | 53,6 % | 21,2 g |
250 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
4
Æg
|
|
300 g
Rabarber i mindre stykker, friske eller frosne
|
|
100 g
Grofthakket hvid chokolade
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
100 g
Smuttede, hakkede mandler
|
|
1 spsk
Bagepulver
|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|