Sæt laksen i en kold ovn. Indstil på 250° - traditionel ovn og bag i ca. 15 min.
9983 kJ / 2386 kcal
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 26,5 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 37,1 % | 9,6 g |
Fedt: | 36,4 % | 4,3 g |
260 g
Rød quinoa (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
6 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
3 spsk
Mynteblade
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4
Skind- og benfri laksefileter
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Agurk i små tern (ca. 300 g)
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i små tern
|
|
75 g
Soltørrede abrikoser i strimler
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|