Quesadilla med bønner - fyldte madpandekager

Quesadilla med bønner - fyldte madpandekager

30 min
Quesadilla med kidneybønner, salsa og smeltet ost. Du kan næsten fornemme duften af Mexico, når du sætter tænderne i en lækker quesadilla!
https://www.arla.dk/opskrifter/quesedilla-med-bonner-fyldte-madpandekager/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 10 min. ved 225°.

  • Hæld bønnerne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af.
  • Læg 4 af pandekagerne på hver sit stykke bagepapir (ca. 42 x 42 cm).
  • Fordel halvdelen af salsaen, tomaterne, løget og bønnerne på pandekagerne. Drys med salt og peber og til sidst osten. Læg de sidste 4 pandekager ovenpå og luk bagepapiret.
  • Læg pakkerne på en bageplade - med lukningerne nedad. Bag de 4 quesadillas midt i ovnen.
Dressing
  • Rør kvark, vand, salt og peber sammen til en dressing og smag til.
  • Server de varme quesadillas sammen med kvark, salat og resten af salsaen.
Tips
  • De 4 quesadillas kan også bages en ad gangen i en mikrobølgeovn. Læg pandekagerne på tallerkener, dæk med film egnet til mikrobølgeovn. Bag dem ca. 2 min. ved fuld effekt (ca. 600 watt). I stedet for kidneybønner kan man bruge 225 g stegt kyllingebryst.
Energiindhold for hele retten:

11852 kJ / 2833 kcal

Næringsindhold pr. 100g

430 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 23,6 % 6 g
Kulhydrat: 47,6 % 12 g
Fedt: 28,8 % 3,3 g

Ingredienser

1 dåse Kidneybønner (ca. 420 g)
8 Små majstortillaer
200 g Tomatsalsa
250 g Cherrytomater i halve
2 Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 150 g)
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
200 g Revet mozzarellaost
Dressing
250 g Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
1 tsk Limeskal (usprøjtet)
1 tsk Friskpresset limesaft
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1¼ liter Fintstrimlet icebergsalat
2 Små avocadoer (ca. 200 g)
2 Majskolber