Proteinpandekager
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Her får du opskriften på nemme og lækre proteinpandekager, som smager helt fantastisk. Små, tykke og super lækre. Denne opskrift på proteinpandekager indeholder blandt andet havregryn, æg og skyr - og så er de lynhurtige at lave. Et skønt alternativ til almindelige pandekager - og de kan serveres til både morgenmad, mellemmåltid og som dessert. Pak dem i madpakken sammen med frisk frugt - eller spis dem med skyr, friske bær og honning, når den står på pandekager til dessert.
Ingredienser
75 g
Grovvalsede havregryn
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
2 dl
Skyr naturel
|
|
2
Bananer
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
---|
Sådan gør du
Hvis du godt kan lide rustikke pandekager, så lad være med at blende dejen. Prøv også at bage mange bittesmå pandekager - det tager selvfølgelig længere tid, men de er både sjove at lave og at spise, fx med mælk.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4263 kJ / 1019 kcal
Næringsindhold pr. 100g
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,2 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 42,2 % | 14,9 g |
Fedt: | 35,6 % | 5,8 g |