I stedet for poussiner, kan du bruge en stor kylling (1500-1800 g) som du deler i 8 stykker.
17231 kJ / 4118 kcal
447 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 35,7 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 28,9 % | 7,6 g |
Fedt: | 35,4 % | 4,3 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
4
Poussiner (a ca. 375 g) (ca. kg)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2½ dl
Hønsebouillon
|
|
1 dl
Rødvin
|
|
½ tsk
Herbes de Provence
|
|
½ tsk
Groft salt
|
150 g
Flødeost
|
|
---|---|
Evt. kulør
|
200 g
Champignoner i kvarte
|
|
---|---|
1½ spsk
Honning
|
|
1
Appelsin i små stykker (ca. 200 g)
|
|
400 g
Halve stenfri, blå og grønne vindruer
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Kogte aspargeskartofler
|
---|