Pizzasnegle med skinke
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Prøv denne opskrift på pizzasnegle - så har du altid noget klar til madpakken. Lav en stor portion pizzasnegle, frys dem og optø dem enkeltevis, når du mangler noget lækkert til madpakken. De er nemme at lave og dejen giver cirka 20 lækre pizzasnegle.
Ingredienser
Dej
50 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand (lillefingervarmt)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
500 g
Pizzamel
|
Fyld
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Finthakket kogt, røget skinke
|
|
2
Røde peberfrugter i meget små tern
|
|
1
Finthakket løg
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
Sådan gør du
Dej
Fyld
Hvis madpakken laves om morgenen, kan du med fordel komme en frossen pizzasnegl i madpakken, og den er klar til at spise til frokosttid.
Hvis du har en rest pepperoni i køleskabet, kan du med fordel skære den i fine strimler og komme den i pizzasneglene i stedet for skinke.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10937 kJ / 2614 kcal
Næringsindhold pr. 100g
713 kJ / 170 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 18,5 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 59,1 % | 24,8 g |
Fedt: | 22,4 % | 4,3 g |