Prøv denne opskrift på pizzasnegle - så har du altid noget klar til madpakken. Lav en stor portion pizzasnegle, frys dem og optø dem enkeltevis, når du mangler noget lækkert til madpakken. De er nemme at lave og dejen giver cirka 20 lækre pizzasnegle.
50 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand (lillefingervarmt)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
500 g
Pizzamel
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Finthakket kogt, røget skinke
|
|
2
Røde peberfrugter i meget små tern
|
|
1
Finthakket løg
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Hvis madpakken laves om morgenen, kan du med fordel komme en frossen pizzasnegl i madpakken, og den er klar til at spise til frokosttid.
Hvis du har en rest pepperoni i køleskabet, kan du med fordel skære den i fine strimler og komme den i pizzasneglene i stedet for skinke.
10937 kJ / 2614 kcal
713 kJ / 170 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 18,5 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 59,1 % | 24,8 g |
Fedt: | 22,4 % | 4,3 g |