Hvis du laver snobrødet i en røremaskine behøver du ikke opløse gæren først, så kan du blot tilsætte det hele og røre i ca. 8 min.
HUSK at tænde bålet i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
11251 kJ / 2689 kcal
1072 kJ / 256 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 15,4 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 41,8 % | 26,4 g |
Fedt: | 42,8 % | 12,4 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1½ dl
Yoghurt naturel, eller andet syrnet produkt
|
|
250 g
Hvedemel (ca. ca. 4 dl)
|
|
125 g
Fuldkornshvedemel (ca. ca. 2 dl)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Gul ost i små tern
|
|
½ spsk
Frisk eller tørret oregano
|
12 skiver
Bacon eller 6 skiver lufttørret skinke
|
---|
Tomatketchup
|
---|