Pizza med bresaola og rødbeder
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 35 min

Pizza med bresaola og farverige rødbeder - toppet med rucola og soltørrede tomater. En fryd for øjet såvel som ganen!

Ingredienser
1 portion
Pizzadej
10 g Gær | |
---|---|
3 dl Koldt vand | |
1 spsk Olivenolie | |
1 tsk Groft salt | |
125 g Fuldkornsdurummel | |
250 g Tipo 00 hvedemel (ca. 4¼ dl) |
Tomatsauce
1 dåse Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g) | |
---|---|
1 Finthakket rødløg (ca. 75 g) | |
1½ spsk Vand | |
2 tsk Tørret oregano | |
½ tsk Groft salt |
100 g Bresaola - lufttørret okseinderlår | |
---|---|
1 Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g) | |
2 Rødbeder i meget tynde skiver (ca. 150 g) | |
200 g Revet mozzarellaost |
50 g Skyllet rucolasalat | |
---|---|
100 g Bløde soltørrede tomater i strimler | |
2 tsk Tørret oregano |
Sådan gør du
Pizzadej
Tomatsauce
Bedømmelse
Du kan med fordel bage pizzaerne på en bagesten. Stil bagestenen i ovnen ca. 1 time før pizzaerne skal bages, så stenen bliver godt varm. Bresaola bliver sprød i ovnen, men kan også lægges på pizzaerne efter de er bagt.
Lav dejen til pizzabundene dagen før og lad den koldhæve i køleskabet natten over.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9856 kJ / 2356 kcal
Næringsindhold pr. 100g
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 20,8 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 56,3 % | 20,1 g |
Fedt: | 22,9 % | 3,8 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.