Bag evt. din pizza på bagesten eller bagestål. Både bagesten og -stål leder varmen bedre, så dine pizzaer får en endnu mere sprød bund og kant.
Kom koldt vand på hænderne - så er det lettere at håndtere dejen.
13199 kJ / 3155 kcal
641 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 17,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 16 g |
Fedt: | 39,9 % | 6,9 g |
20 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
400 g
Pizzamel, fx tipo 00
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
300 g
Cherrytomater
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
---|---|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1
Lille hakket løg (ca. 50 g)
|
|
1
Hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Hakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
---|
2
Burrata oste
|
|
---|---|
½ spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Flagesalt og friskkværnet peber
|
|
Frisk basilikum
|