Pitabrød med coleslaw og stegt kylling
10 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Knasende og lækker coleslaw serveret i lunt pitabrød med stegt kylling. Denne coleslaw er lavet med sennep og smagssat fraiche med smag af hvidløg og parmesan - og derfor ikke sød, som den klassiske coleslaw. Med færdigkøbte pitabrød og stegt kylling kan du lave lækker aftensmad på bare 10 min. Også velegnet til madpakke og picnic.
Ingredienser
Coleslaw
2 dl
Fraiche med parmesan & hvidløg
|
|
---|---|
½ tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Fintstrimlet spidskål eller hvidkål
|
|
50 g
Strimlede sukkerærter
|
|
½ bundt
Radiser i skiver (ca. 50 g)
|
50 g
Babysalatblade
|
|
---|---|
250 g
Stegt kyllingekød
|
|
4
Store lune pitabrød
|
Sådan gør du
Coleslaw
Det er lækkert at bruge grøntsager, der knaser i coleslaw´en. Gulerod, glaskål og grøn peberfrugt er bud på andre typer velegnede grøntsager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7583 kJ / 1812 kcal
Næringsindhold pr. 100g
334 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 22,1 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 55,6 % | 10,9 g |
Fedt: | 22,3 % | 2 g |
